Contact rapid: 021 326 64 09

"Remarca-te in cartierul tau!" - o campanie BBO Media

 
remarca-te

Noua ni s-a parut ca lucrurile nu merg chiar asa cum ar trebui, sau cum eram obisnuiti noi in ceea ce priveste volumul de publicitate indoor consumat si am hotarat sa atacam pe doua fronturi: preturi fara precedent pentru publicitatea in lift din Bucuresti si o multime de servicii oferite bonus: design poster, flyer, catalog, Google Places, pagina facebook, mini-website de prezentare si chiar publicitate Google Adwords.

Campania este destinata tuturor celor ce au interes zonal in sectorul 2 al Bucurestiului, primul nostru gand fiind la afacerile cu caracter local din cartierele vizate. Si pentru ca am dorit sa fieintr-adevar o campanie de promovare a reclamei in lift nu am impus limita minima de volum sau de durata, ci doar in limita spatiilor disponibile, pe principiul primul venit, primul servit.

Durata de valabilitate a campaniei este 1 ianuiarie 2012 - 30 iunie 2012 pentru ca fiecare companie ce doreste sa profite de promotia noastra sa o poata face fara probleme. Brosura campaniei ce contine detaliile, preturile, dar si serviciile oferite ca bonus poate fi descarcata in format .pdf de aici.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresele: www.publicitate-google.ro si www.reclama-adwords.ro

indoor facebook adwords maps
Plotare