Contact rapid: 021 326 64 09

Prestigio - bacanie traditionala

 
prestigio

Prestigio este o bacanie ce isi comercializeaza produsele proprii, realizate in stil traditional romanesc in fabrica sa din judetul Prahova, avand o traditie de peste 10 ani in domeniu. Printre produsele comercializate gasim carne proaspata de porc, pui, curcan si diverse sortimente de mezeluri.

Prestigio tocmai isi deschidea magazinele proprii in Bucuresti, fiind determinati sa se afirme in piata produselor alimentare de calitate si aveau nevoie de o promovare eficienta a produselor. In acest scop nimic nu a fost mai potrivit ca reclamele indoor plasate in lifturile blocurilor din vecinatatea magazinelor deschise.

Atat promovarea eficienta, cat si calitatea produselor oferite au condul la cresterea awareness-ului marcii Prestigio in randul consumatorilor, astfel ca si dupa finalizarea campaniei vanzarile au continuat sa se mentina, ba chiar a fost remarcata o crestere, ceea ce a incurajat producatorul de carne si produse din carne sa isi continue politica de extindere prin deschiderea de noi magazine in Bucuresti.

indoor
Plotare
George Nicolae