Contact rapid: 021 326 64 09

Nobil Travel - agentie de turism

 
nobil travel

Nobil Travel este o agentie de turism din Bucuresti cu experienta in asigurarea de concedii reusite pentru clientii sai, desfasurandu-si activitatea in domeniu din 2003. Agentia Nobil Travel este alegerea celor care doresc sa isi petreaca vacanta fara griji, fara probleme atat in tara cat si in strainatate.

Desi agentia isi are inceputurile in 2003, in momentul in care am inceput colaborarea website-ul avea o structura greoaie, prezenta o multime de bug-uri ce il impiedicau in atingerea scopului: prezentarea serviciilor, pachetelor turistice catre vizitatori intr-o maniera placuta, cu informatii usor accesibile.

Asa cum era de asteptat in cazul unei astfel de activitati am ales ca solutie un sistem CMS, probabil cel mai popular sistem al momentului: Wordpress datorita flexibilitatii, multiplelor posibilitati de adaptare pentru indeplinirea cerintelor. Ofertele si pachetele turistice au o dinamica deosibita, acestea putandu-se modifica si in decursul aceleiasi saptamani, iar interfata user-friendly pentru modificarea continutului ce permite oricui sa efectueze update-uri au fost alte argumente in favoare sistemului Wordpress.

Website-ul poate fi vizitat la adresa www.nobiltravel.ro

wordpress jquery mysql php
Plotare
George Nicolae