Contact rapid: 021 326 64 09

Apaca Optic - optica medicala

 
apaca optic

Apaca Optic este un centru de optica medicala situat in sectorul 6 al Bucurestiului, in incinta Policlinicii Apaca ce ofera clientilor sai atat servicii medicale - consultatii oftalmologice, retete ochelari cat si produse specifice domeniului de activitate: rame ochelari, lentile de contact medicale si cosmetice, diverse accesorii si solutii de intretinere.

Cabinetul isi incepea activitatea in 2011 si, cum era normal avea nevoie de o identitate vizuala si de un vebsite pentru prezentarea in mediul online a serviciilor oferite, dar mai ales pentru facilitarea accesului la informatii si a imbunatatirii comunicarii cu pacientii si clientii sai.

In ceea ce priveste sigla, am decis sa mergem pe clasic: daca e domeniu medical atunci sa fie albastru. Si albastru a fost. Cu website-ul a fost ceva mai simplu dupa asta, pentru ca trebuia sa ne incadram in stilul clasic adoptat: curat, luminos si cu ceva albastru. Solutia tehnica aleasa a fost platforma wordpress pentru a permite efectuarea de actualizari, adaugarea de noi promotii mult mai facil in viitor, spre deosebire de pagini html statice.

Website-ul poate fi vizitat la adresa www.apaca-optic.ro

wordpress jquery mysql php
Plotare
George Nicolae