Contact rapid: 021 326 64 09

All Insurance - broker de asigurare

 
all insurance

All Insurance este un broker de asigurari ce isi desfasoara activitatea de intermediere in incheierea politelor de asigurare pe intreg teritoriul Romaniei, avand reprezentante fizice in mai multe judete ale tarii. Tipul asigurarilor care se pot incheia atat de pe site-urile All Insurance cat si de la birouri este variat, mergand de la asigurarile auto, asigurarile de locuinte, de calatorie pana la asigurarile de profesii, asigurarile cargo de transport.

Desi isi desfasoara activitatea de cativa ani in domeniul asigurarilor, biroul fizic situat in zone comerciale nu mai este suficient in zilele noastre, unde o importanta cota de piata isi incheie politele de asigurare on-line, fara a mai pierde timpul necesar deplasarii. Si All Insurance s-a alaturat trendului prin implementarea unui calculator online de preturi ce furnizeaza in timp real costurile incheierii unei polite de asigurare.

Campania desfasurata in Google Adwords a avut ca obiectiv principal vanzarea de polite RCA direct de pe site si promovarea facilitatilor oferite: diverse metode de plata, livrare gratuita national. Rezultatele campaniei au putut fi monitorizate strict prin implementarea codurilor de tracking in punctele specifice pe care le parcurge un vizitator pe site, s-au urmarit conversiile, rata de abandon, punctele de abandon. In urma acestei campanii All Insurance nu numai ca a vandut online polite RCA, dar si-a largit baza de clienti existenta, continuand apoi cu vanzarea si a altor produse din portofoliu (asigurare obligatorie locuinta, asigurare CASCO sau asigurare medicala de calatorie) catre acesti clienti, marind astfel ROI, care initial era destul de mic.

Website-urile pot fi vizitate la adresele www.vreauasigurare.ro si www.allinsurance.ro

adwords analytics
Plotare
George Nicolae